English  français  italiano  Nederlands 

OVER LINKATIONS

LINKATIONS wordt geleid door Sabine Petit.

Met een economiediploma op zak verliet ze België om internationale werkervaring op te doen in de bankwereld. Zowel in Frankrijk als in Italië was ze verantwoordelijk voor een cliënteel van buitenlandse ondernemingen.

Sinds verschillende jaren runt ze een vertaal- en tolkactiviteit die niet zonder resultaten bleef: ze is beëdigd vertaalster Italiaans-Nederlands, geregistreerd bij de Rechtbank van Pavia (Italië) en beëdigd tolk Frans-Nederlands, geregistreerd bij de Rechtbank van Parijs.

Woonachtig in Fontainebleau (Frankrijk), investeert ze eveneens haar energie, haar open spirit en haar taalvaardigheden (Engels, Frans, Italiaans, Nederlands) in relocation management.

Bedrijven, privépersonen, internationaal mobiele werknemers, expats, u hebt alle troeven in handen met LINKATIONS. Terwijl wij u begeleiden bij uw internationale mobiliteit hebben we één enkel doel voor ogen: een geslaagde integratie!

Ervaar hoe LINKATIONS uw nieuwe project kan vergemakkelijken.

Linkations is gecertificeerd door de EARP : European Academy of Relocation Professionals Linkations est certifié par la EARP : l'European Acadamey of Relocation Professionals Linkations is een erkende opleidingsorganisatie : nummer 11 77 05872 77
skype call linkedin facebook

LINKATIONS
6 bis, rue Jean Jaurès
77300 Fontainebleau
France
Téléphone : +33 (0)6 50 15 24 65